Seuroille

Valmennus joukkueille & seuroille

Toteutamme laadukkaita luistelupainotteisia treenejä joukkueille. Ota yhteyttä ja kerro meille miten voisimme auttaa joukkuettasi luistelutaitojen kehittämisessä!

Jääkiekkovalmennuksen täytyy olla hauskaa niin pelaajalle kuin valmentajalle

Tärkeintä on motivoida pelaajaa positiivisella tavalla, jotta oppiminen olisi hauskaa. Kannustavassa ja iloisessa ilmapiirissä töitä jaksaa tehdä paremmin ja tulokset ovat sen mukaisia. Valmennuksissamme vaatimustaso on aina silti korkea, koska hyvien tulosten tekeminen on lähellä sydäntämme. Hyvät suoritukset parantavat pelaajan itseluottamusta ja tähän tavoitteeseen pyrimme yhdessä. Kaikissa valmennuksissamme olemme tarkkaan miettineet miten jokaisesta harjoitteesta voi oppia tehokkaasti ja nopeasti.

 

Toteutamme LIVENÄ

– yksittäisiä tehojäitä
– useamman tehojään paketteja
– yksityistunteja
– luisteluleirejä

KYSY TARJOUS!

Jääkiekko pelinä on nopeutunut ja nopeutuu entisestään tulevaisuudessa, halusi sitä tai ei

Hyvin luistelevat pelaajat ovat trendi jokaisessa modernissa joukkueessa. Fakta on, että tänä päivänä joukkueet hakevat hyvin liikkuvia ja jalalla nopeita pelaajia. Vaatimus luisteluvoimalle ja liikkuvuudelle on nykykiekossa iso ja menestyäkseen koko ajan kehittyvässä lajissa pelaajan tulee omata entistä paremmat tekniset luistelutaidot ja fyysiset ominaisuudet luisteluvauhdin ylläpitämiseksi.

Me JP Skatingin koutsit olemme sitä mieltä, että jääkiekko lajina on liikkumassa koko ajan enemmän ja enemmän varhaisen erikoistumisen lajiksi.

Luistelu on erittäin spesifi taito, jonka perinpohjainen hallitseminen ja teränkäytön sujuva osaaminen vaatii paljon harjoitustunteja jo aikaisessa vaiheessa. On kuitenkin muistettava, että liian yksipuolinen harjoittelu lapsuudessa ja nuoruudessa ei palvele juuri minkään lajin etua ja harjoittelussa on aina muistettava kuormittaa kehoa monipuolisesti. Monipuolinen oheisharjoittelu ja muistakin lajeista ammennettu liikunnan ilo on tärkeää, jotta pelaaja jaksaa määrällisesti harjoitella riittävästi lapsuudessa ja nuoruudessa turvatakseen edellytykset myös huipulle pääsemiseen.

Huipulla erot ovat pieniä

On tärkeää, että pelaajat kehittävät monipuoliset motoriset valmiudet sujuvaan luisteluun mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Tämä tarkoittaa monipuolista liikkumista luistellen ja erilaisten luistelutemppujen sekä pehmeän ”luistelutatsin” kehittämistä jo aikaisessa juniorivaiheessa. Taloudellinen luistelu säästää pelaajan energiaa kentällä ja toisaalta myös luistelunopeuden kehittäminen jatkossa vaatii voiman lisäksi myös luistelun teknisiä taitoja. Nopeuden on sanottu olevan voimaa, jota taito hallitsee! Kun pelaaja oppii monipuoliset luistelutaidot varhaisessa vaiheessa, ovat hänen mahdollisuutensa luistella taloudellisesti ja laadukkaasti sekä pelata korkealla tasolla paljon paremmat!

Verkkovalmennukset

Miksi verkkovalmennus joukkueen/seuran käyttöön?

Tehokas luistelutekniikka ei useimmilla pelaajilla löydy puheen ja analysoinnin kautta.

Pelaajan pitää päästä ”tekemään” ja meidän valmentajien on huolehdittava monipuolisesta harjoitussisällöstä, joka ohjaa tekniikkaa oikeaan suuntaan.

Joukkueiden valmentajat kaipaavat useasti vinkkejä toimivien luistelupainotteisten treenien vetämiseen ja näitä valmennuksia ja vinkkejä meiltä kysytäänkin jatkuvasti. Teemme paljon käytännön valmennustyötä eri joukkueiden parissa, mutta joka paikkaan ei yksinkertaisesti vain aina ehdi paikalle. Verkkoon tehdyt oppimateriaalimme tarjoavat loistavaa apua kaikille pelaajille/valmentajille/joukkueille, juuri silloin kun tarve luisteluvalmennukselle ilmenee.

Materiaalimme sisältävät todella kattavan paketin erilaisia harjoitteita luokiteltuna eri luistelutekniikoiden alle.

Verkkovalmennukset eivät koskaan korvaa täysin osaavan valmentajan suunnitelmia, läsnäoloa ja opettamista, mutta arvokkaana treenipankkina ja ideoiden lähteenä ne ovat erinomainen lisä kaikentasoisille valmentajille.

Kulut verkkomateriaalien hankkimiseen seuroille/joukkueille ovat joka joukkueen vuosibudjeteissa mitättömät, joten voimme varauksetta suositella joukkueille ja seuroille tämän palvelun käyttöönottoa. Tieto on helposti saatavilla vaikkapa omasta puhelimesta katsomalla ja jos ei omasta pääkopasta löydy ideoita tehokkaiden luisteluharjoitteiden toteuttamiseen niin materiaaleistamme löydät käytännössä testatut todistetusti toimivat harjoitteet luistelutaitojen monipuoliseen kehittämiseen.

Tämä on joukkueille ja seuroille ehdottomasti kannattava hankinta!!!