Joukkueet & seurat

Luisteluvalmennus joukkueille & seuroille

Toteutamme laadukkaita luistelupainotteisia treenejä joukkueille. Ota yhteyttä ja kerro meille miten voisimme auttaa joukkuettasi luistelutaitojen kehittämisessä!

Verkkovalmennukset joukkueille ja seuroille

Hankkimalla “ kaikki jäävalmennukset” -joukkuepaketin saat kattavan harjoituspankin käyttöösi joukkueellesi

Paketin avulla löydät luisteluharjoitteet jokaiseen erilaiseen tilanteeseen ja käyttötarkoitukseen.

Ostamalla paketin saat lisäksi käyttöösi laajan säännöllisesti päivittyvän ”BONUSMATERIAALI” -osion, jonne kootaan videoita luisteluharjoitteiden hidastuksista, pieleen menneistä otoksista ja muusta behind the scenes -osastosta. Takuuvarmaa toimintaa, viihdyttävää ja mielenkiintoista!

Lisäksi saat käyttöösi valmentajille ja pelaajille suunnatun “HARJOITUSMALLIT” -osion, josta löydät valmiita harjoitusmalleja luistelupainotteisten joukkuetreenien vetämiseen. Juuri tätä meiltä on kysytty eri joukkueiden toimesta paljon ja tähän kysyntään nyt vastaamme!!

Tilaus on voimassa 8 kk, jonka aikana videomateriaaleja voi valmentajat ja pelaajat katsella rajattomasti.

Jääkiekkovalmennuksen täytyy olla hauskaa niin pelaajalle kuin valmentajalle

Tärkeintä on motivoida pelaajaa positiivisella tavalla, jotta oppiminen olisi hauskaa. Kannustavassa ja iloisessa ilmapiirissä töitä jaksaa tehdä paremmin ja tulokset ovat sen mukaisia. Valmennuksissamme vaatimustaso on aina silti korkea, koska hyvien tulosten tekeminen on lähellä sydäntämme. Hyvät suoritukset parantavat pelaajan itseluottamusta ja tähän tavoitteeseen pyrimme yhdessä. Kaikissa valmennuksissamme olemme tarkkaan miettineet miten jokaisesta harjoitteesta voi oppia tehokkaasti ja nopeasti.

Toteutamme LIVENÄ

– yksittäisiä tehojäitä
– useamman tehojään paketteja
– yksityistunteja
– luisteluleirejä

KYSY TARJOUS!

Kuinka toteutan laadukasta luistelutaitojen harjoittelua juniorijoukkueelle?

Jos haluat kehittää joukkueesi luistelutaitoja tehokkaalla ja pelaajille mielekkäällä tavalla älä epäröi ottaa yhteyttä meihin heti. Autamme joukkueita ja heidän valmennustaan toimivan harjoittelusisällön tuomisessa joukkueen arkeen. DEMOPÄIVÄN perusteella saatte toimivat työkalut harjoittelun tehostamiseen ja valmentajille arvokkaita vinkkejä käytännön toimintaan!

 

Jääkiekko pelinä on nopeutunut ja nopeutuu entisestään tulevaisuudessa, halusi sitä tai ei

Hyvin luistelevat pelaajat ovat trendi jokaisessa modernissa joukkueessa. Fakta on, että tänä päivänä joukkueet hakevat hyvin liikkuvia ja jalalla nopeita pelaajia. Vaatimus luisteluvoimalle ja liikkuvuudelle on nykykiekossa iso ja menestyäkseen koko ajan kehittyvässä lajissa pelaajan tulee omata entistä paremmat tekniset luistelutaidot ja fyysiset ominaisuudet luisteluvauhdin ylläpitämiseksi.

Me JP Skatingin koutsit olemme sitä mieltä, että jääkiekko lajina on liikkumassa koko ajan enemmän ja enemmän varhaisen erikoistumisen lajiksi.

Luistelu on erittäin spesifi taito, jonka perinpohjainen hallitseminen ja teränkäytön sujuva osaaminen vaatii paljon harjoitustunteja jo aikaisessa vaiheessa. On kuitenkin muistettava, että liian yksipuolinen harjoittelu lapsuudessa ja nuoruudessa ei palvele juuri minkään lajin etua ja harjoittelussa on aina muistettava kuormittaa kehoa monipuolisesti. Monipuolinen oheisharjoittelu ja muistakin lajeista ammennettu liikunnan ilo on tärkeää, jotta pelaaja jaksaa määrällisesti harjoitella riittävästi lapsuudessa ja nuoruudessa turvatakseen edellytykset myös huipulle pääsemiseen.

Huipulla erot ovat pieniä

On tärkeää, että pelaajat kehittävät monipuoliset motoriset valmiudet sujuvaan luisteluun mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Tämä tarkoittaa monipuolista liikkumista luistellen ja erilaisten luistelutemppujen sekä pehmeän ”luistelutatsin” kehittämistä jo aikaisessa juniorivaiheessa. Taloudellinen luistelu säästää pelaajan energiaa kentällä ja toisaalta myös luistelunopeuden kehittäminen jatkossa vaatii voiman lisäksi myös luistelun teknisiä taitoja. Nopeuden on sanottu olevan voimaa, jota taito hallitsee! Kun pelaaja oppii monipuoliset luistelutaidot varhaisessa vaiheessa, ovat hänen mahdollisuutensa luistella taloudellisesti ja laadukkaasti sekä pelata korkealla tasolla paljon paremmat!