Kaikki jäävalmennukset
-joukkuepaketti

Ostamalla “ kaikki jäävalmennukset” -joukkuepaketin saat kattavan harjoituspankin käyttöösi joukkueellesi

Paketin avulla löydät luisteluharjoitteet jokaiseen erilaiseen tilanteeseen ja käyttötarkoitukseen.

Ostamalla paketin saat lisäksi käyttöösi laajan säännöllisesti päivittyvän ”BONUSMATERIAALI” -osion, jonne kootaan videoita luisteluharjoitteiden hidastuksista, pieleen menneistä otoksista ja muusta behind the scenes -osastosta. Takuuvarmaa toimintaa, viihdyttävää ja mielenkiintoista!

Lisäksi saat käyttöösi valmentajille ja pelaajille suunnatun “HARJOITUSMALLIT” -osion, josta löydät valmiita harjoitusmalleja luistelupainotteisten joukkuetreenien vetämiseen. Juuri tätä meiltä on kysytty eri joukkueiden toimesta paljon ja tähän kysyntään nyt vastaamme!!

Tilaus on voimassa 8 kk, jonka aikana videomateriaaleja voi katsella rajattomasti.

Kaikki

käytössä

Pelaajamäärä

40 kpl

Hinta

499 € / 8 kk

Verkkovalmennuksen sisältö

 • Analyysi

  Käymme videoissa läpi luistelun eri osa-alueitten teknisiä tavoitteita ja vaatimuksia, jotta pelaajat ymmärtävät mitä luistelutekniikan parantamisessa on otettava huomioon missäkin vaiheessa.

 • Treeniohjeet

  Videot sisältävät yksityiskohtaiset ohjeet luisteluharjoitteisiin ja antavat hyvät valmiudet toteuttaa treeniä omatoimisesti.

 • Harjoitteet

  Harjoitteet ovat vuosien kokemuksella hyväksi havaittuja, monipuolisia sekä tehokkaita. Ne kehittävät pelaajan luistelutaitoa optimaalisella tavalla.

Joukkuepaketti sisältää seuraavat kahdeksan jäävalmennus­kokonaisuutta. Näiden lisäksi paketti sisältää bonusmateriaalit -osion sekä uuden harjoitusmallit -osion!

 • Räjähtävä lähtö

  Valmennus opastaa sinulle räjähtävän lähdön perusperiaatteet.

  Valmennuksessa käydään läpi, mitkä asiat ovat kaikkein tärkeimpiä, kun halutaan liikkeelle mahdollisimman nopeasti ja kerromme harjoitteet tavoitteen saavuttamiseksi. Lisäksi käymme läpi eri lähtötapojen tekniset vaatimukset luistelun osalta. Valmennuksen videot sisältävät hidastuksia, joissa optimaaliset nivelkulmat näkyvät ja annamme vinkkejä nopeusharjoittelun toteuttamiseen jäällä. Käymme myös läpi jäällä toteutettavia treeniin valmistavia lämmittelyrutiineita, jotka valmistavat luistelulihaksia räjähtäviin suorituksiin. Valmennus sisältää valmiin treenipohjan, jota pelaajat/valmentajat voivat käyttää ja soveltaa nopeustreenin toteuttamiseen jäällä.

 • Teränkäyttö 1

  Teränkäyttöharjoitteita pelaajien ja valmentajien käytettäväksi

  Harjoitteet on luokiteltu kolmeen eri kategoriaan vaikeustason mukaan ja niistä löytyy haastetta aloittelevasta junioripelaajasta rutinoituneeseen ammattilaiseen asti. Tämän patteriston harjoitteita toteuttamalla oma teränkäyttötaitosi paranee takuuvarmasti ja saat luisteluusi taloudellisuutta ja pehmeää tatsia. Paketti toimii loistavana apuna kaikentasoisille pelaajille luistelutaidon kehittämiseen.

 • Teränkäyttö 2

  Pehmeää luistelutatsia

  Tämä videopaketti sisältää kattavan patteriston teränkäyttöharjoitteita pelaajien ja valmentajien käytettäväksi. Harjoitteet on luokiteltu kolmeen eri kategoriaan vaikeustason mukaan ja niistä löytyy haastetta aloittelevasta junioripelaajasta rutinoituneeseen ammattilaiseen asti. Tämän patteriston harjoitteita toteuttamalla oma teränkäyttötaitosi paranee takuuvarmasti ja saat luisteluusi taloudellisuutta ja pehmeää tatsia. Paketti toimii loistavana apuna kaikentasoisille pelaajille luistelutaidon kehittämiseen.

 • Suora luistelu

  Valmennuksessa keskitymme suoran luistelun teknisiin yksityiskohtiin

  Perehdymme optimaaliseen luistelutekniikkaan ja käymme läpi miten liikumme mahdollisimman suoraan, kovaa ja taloudellisesti.

 • Jarrutukset

  Valmennuksessa käymme läpi kaikki erilaiset jarrutustavat, joita kiekkoilija tarvitsee

  Erityisesti nuorempien junioreiden on syytä tsekata nämä tekniikat läpi, koska erilaiset jarrutukset eri asennoissa ulko- ja sisäterällä luovat perustan myös monipuolisen teränkäytön oppimiselle.

 • Käännökset ja suunnanmuutokset

  Valmennus sisältää erilaisia käännöksiä ja suunnanmuutoksia tukevia harjoitteita

  Käymme läpi tehokkaimmat tavat kääntyä erilaisissa luisteluvauhdeissa ja opetamme tehokkaita tekniikoita luistelusuunnan muuttamiseen. Annamme vinkkejä oikeisiin suoritusteknisiin asioihin ja vinkkejä miten tekniikoita voi soveltaa pelitilanteessa

 • Kaarreluistelu etuperin

  Valmennuksessa käymme läpi etuperin tapahtuvan kaarreluistelun tärkeimmät periaatteet

  Miten kääntösäde vaikuttaa luistelun tekniseen suoritukseen ja mitä asioita harjoittelussa kannattaa huomioida. Käymme läpi useita erilaisia harjoitteita, jotka tukevat kaarreluistelun oppimista ja tehokkaan luistelutekniikan kehittämistä.

 • Takaperinluistelu

  Valmennuksessa käymme läpi takaperinluistelun, sekä takaperin kaarreluistelun teknisiä yksityiskohtia

  Opetamme parhaat tavat vauhdin säilyttämiseen ja sujuvaan liikkumiseen.

 • Bonusmateriaalit

  Bonusmateriaali osioon kootaan videoita luisteluharjoitteiden hidastuksista, pieleen menneistä otoksista ja muusta behind the scenes -osastosta. Takuuvarmaa toimintaa, viihdyttävää ja mielenkiintoista!

 • Valmiit harjoitusmallit

  Valmiit harjoitusmallit osioon kootaan videoita harjoituksien organisoinnista ja luisteluharjoitteista.Tämä osio on valmentajille loistava työkalu ideoiden etsimiseen. Nopeutetuilta videoilta näet suoraan, kuinka harjoite organisoidaan ja toteutetaan joukkueelle/ryhmälle käytännössä.

Miksi verkkovalmennus joukkueen/seuran käyttöön?

Tehokas luistelutekniikka ei useimmilla pelaajilla löydy puheen ja analysoinnin kautta.

Pelaajan pitää päästä ”tekemään” ja meidän valmentajien on huolehdittava monipuolisesta harjoitussisällöstä, joka ohjaa tekniikkaa oikeaan suuntaan.

Joukkueiden valmentajat kaipaavat useasti vinkkejä toimivien luistelupainotteisten treenien vetämiseen ja näitä valmennuksia ja vinkkejä meiltä kysytäänkin jatkuvasti. Teemme paljon käytännön valmennustyötä eri joukkueiden parissa, mutta joka paikkaan ei yksinkertaisesti vain aina ehdi paikalle. Verkkoon tehdyt oppimateriaalimme tarjoavat loistavaa apua kaikille pelaajille/valmentajille/joukkueille, juuri silloin kun tarve luisteluvalmennukselle ilmenee.

Palvelun käyttöönotasta on tehty joukkueille ja pelaajille helppoa ja nopeaa

Ohjeet pelaajille verkkovalmennuksen käyttöönottoon.

Materiaalimme sisältävät todella kattavan paketin erilaisia harjoitteita luokiteltuna eri luistelutekniikoiden alle.

Verkkovalmennukset eivät koskaan korvaa täysin osaavan valmentajan suunnitelmia, läsnäoloa ja opettamista, mutta arvokkaana treenipankkina ja ideoiden lähteenä ne ovat erinomainen lisä kaikentasoisille valmentajille.

Kulut verkkomateriaalien hankkimiseen seuroille/joukkueille ovat joka joukkueen vuosibudjeteissa mitättömät, joten voimme varauksetta suositella joukkueille ja seuroille tämän palvelun käyttöönottoa. Tieto on helposti saatavilla vaikkapa omasta puhelimesta katsomalla ja jos ei omasta pääkopasta löydy ideoita tehokkaiden luisteluharjoitteiden toteuttamiseen niin materiaaleistamme löydät käytännössä testatut todistetusti toimivat harjoitteet luistelutaitojen monipuoliseen kehittämiseen.

Tämä on joukkueille ja seuroille ehdottomasti kannattava hankinta!!!