Verkkovalmennukset

Jääkiekkoilijan luisteluvalmennukset

Huippuvalmentajien laatimien videoitujen verkkovalmennuksien ohjeistamana otat haltuun luistelun eri osa-alueiden tekniikat.

 • Kaikki jäävalmennukset

  59,90 € / 3 kk

  Paketti sisältää kaikkien jäävalmennuksien videot kolmeksi kuukaudeksi käyttöösi.

  Kesto Yli 2 tuntia | Videokokonaisuuksia 8 kpl

  Saat kattavan harjoituspankin käyttöösi, jonka avulla löydät luisteluharjoitteet jokaiseen erilaiseen tilanteeseen ja käyttötarkoitukseen.

 • Joukkuepaketti

  499 € / 8 kk

  Paketti sisältää kaikki jäävalmennukset joukkueen käyttöön 8 kuukaudeksi.

  Kesto Yli 2 tuntia | Videokokonaisuuksia +30 kpl

  Saat kattavan harjoituspankin käyttöösi, jonka avulla löydät luisteluharjoitteet jokaiseen erilaiseen tilanteeseen ja käyttötarkoitukseen.

 • Räjähtävä lähtö

  9,90 € / kk

  Valmennus opastaa sinulle räjähtävän lähdön perusperiaatteet

  Kesto 35:48 min | Videoita 8 kpl

  Valmennuksessa käydään läpi, mitkä asiat ovat kaikkein tärkeimpiä, kun halutaan liikkeelle mahdollisimman nopeasti ja kerromme harjoitteet tavoitteen saavuttamiseksi.

 • Teränkäyttö 1

  6,90 € / kk

  Teränkäyttöharjoitteita pelaajien ja valmentajien käytettäväksi

  Kesto 20:02 min | Videoita 5 kpl

  Harjoitteet on luokiteltu kolmeen eri kategoriaan vaikeustason mukaan ja niistä löytyy haastetta aloittelevasta junioripelaajasta rutinoituneeseen ammattilaiseen asti. Tämän patteriston harjoitteita toteuttamalla oma teränkäyttötaitosi paranee takuuvarmasti ja saat luisteluusi taloudellisuutta ja pehmeää tatsia. Paketti toimii loistavana apuna kaikentasoisille pelaajille luistelutaidon kehittämiseen.

 • Teränkäyttö 2

  6,90 € / kk

  Pehmeää luistelutatsia

  Kesto 26:41 min | Videoita 5 kpl

  Tämä videopaketti sisältää kattavan patteriston teränkäyttöharjoitteita pelaajien ja valmentajien käytettäväksi. Harjoitteet on luokiteltu kolmeen eri kategoriaan vaikeustason mukaan ja niistä löytyy haastetta aloittelevasta junioripelaajasta rutinoituneeseen ammattilaiseen asti. Tämän patteriston harjoitteita toteuttamalla oma teränkäyttötaitosi paranee takuuvarmasti ja saat luisteluusi taloudellisuutta ja pehmeää tatsia. Paketti toimii loistavana apuna kaikentasoisille pelaajille luistelutaidon kehittämiseen.

 • Jarrutukset

  6,90 € / kk

  Valmennuksessa käymme läpi kaikki erilaiset jarrutustavat, joita kiekkoilija tarvitsee

  Kesto 10:57 min | Videoita 3 kpl

  Erityisesti nuorempien junioreiden on syytä tsekata nämä tekniikat läpi, koska erilaiset jarrutukset eri asennoissa ulko- ja sisäterällä luovat perustan myös monipuolisen teränkäytön oppimiselle.

 • Suora luistelu

  6,90 € / kk

  Valmennuksessa keskitymme suoran luistelun teknisiin yksityiskohtiin

  Kesto 21:08 min | Videoita 3 kpl

  Perehdymme optimaaliseen luistelutekniikkaan ja käymme läpi miten liikumme mahdollisimman suoraan, kovaa ja taloudellisesti.

 • Käännökset ja suunnanmuutokset

  9,90 € / kk

  Valmennus sisältää erilaisia käännöksiä ja suunnanmuutoksia tukevia harjoitteita

  Kesto 30:10 min | Videoita 5 kpl

  Käymme läpi tehokkaimmat tavat kääntyä erilaisissa luisteluvauhdeissa ja opetamme tehokkaita tekniikoita luistelusuunnan muuttamiseen. Annamme vinkkejä oikeisiin suoritusteknisiin asioihin ja vinkkejä miten tekniikoita voi soveltaa pelitilanteessa

 • Kaarreluistelu etuperin

  6,90 € / kk

  Valmennuksessa käymme läpi etuperin tapahtuvan kaarreluistelun tärkeimmät periaatteet

  Kesto 21:30 min | Videoita 4 kpl

  Valmennuksessa käymme läpi etuperin tapahtuvan kaarreluistelun tärkeimmät periaatteet. Miten kääntösäde vaikuttaa luistelun tekniseen suoritukseen ja mitä asioita harjoittelussa kannattaa huomioida. Käymme läpi useita erilaisia harjoitteita, jotka tukevat kaarreluistelun oppimista ja tehokkaan luistelutekniikan kehittämistä.

 • Takaperinluistelu

  6,90 € / kk

  Valmennuksessa käymme läpi takaperinluistelun, sekä takaperin kaarreluistelun teknisiä yksityiskohtia

  Kesto 22:37 min | Videoita 4 kpl

  Opetamme parhaat tavat vauhdin säilyttämiseen ja sujuvaan liikkumiseen.

Jääkiekkoilijan oheisharjoitukset

Luistelua tukevia oheisharjoitteita, joiden avulla kehität itseäsi jääkiekkoilijana.

 • Oheisharjoittelu 1

  59,90 € / kk

  Luistelua tukevia oheisharjoitteita

  Kesto 3 h 26 min | Videoita 22 kpl

  Valmennus sisältää tehokkaan kuukauden mittaisen periodisoidun oheisharjoittelujakson, jonka avulla kehität itseäsi jääkiekkoilijana. Pääset harjoittelemaan Artun ja Larin opastuksella ja lisäksi videoilta löydät vinkkejä, jotka ovat kullanarvoisen tärkeitä esimerkiksi tehokkaan nopeusharjoittelun toteuttamisessa. Valmennus sopii kaikenikäisille pelaajille.

 • Oheisharjoittelu 2

  Valmennus tulossa

  Luistelua tukevia oheisharjoitteita

  Tulossa

  Osiossa syvennytään luistelun oheisharjoitteluun ja käydään läpi luisteluvoimaharjoittelun periodisoinnin, herkistelyn, harjoituskuorman säätämisen, levon ja lihashuollon merkitystä jääkiekkoilijalle.

Valmentajat

JP Skatingin koutseilla on yli viidentoista vuoden kokemus valmentamisesta sekä myös akateeminen koulutus liikunta-alalle!

Lari Joutsenlahti

Larilla on yli kymmenen vuoden kokemus luisteluvalmennuksesta. Valmennuskokemusta on kertynyt muun muassa Pohjois-Amerikasta, Venäjältä, Etelä-Koreasta ja kaikista pohjoismaista. Hän on valmentanut suomalaisia liigapelaajia ja NHL-pelaajia sekä nähnyt ja valmentanut kattavasti koko suomen alueella lajia eri tasoilla pelaavia pelaajia.

Arttu Pihlainen

Arttu on valmistunut Jyväskylän Yliopiston liikuntatieteellisestä tiedekunnasta pääaineenaan liikuntapedagogiikka. Hänellä on yli viidentoista vuoden valmennuskokemus juniorijääkiekon ja alamäkiluistelun parista. Artun vahvinta osa-aluetta valmennuksessa on junioreiden kokonaisvaltainen urheilullisuuden kehittäminen sekä luistelussa räjähtävyyden esiin kaivaminen sekä luistelulihasten lajispesifin voimantuoton optimointi.