Kaikki jäävalmennukset -paketti

Tämä paketti sisältää kaikkien jäävalmennuksien videot kolmeksi kuukaudeksi käyttöösi.

Saat kattavan harjoituspankin käyttöösi, jonka avulla löydät luisteluharjoitteet jokaiseen erilaiseen tilanteeseen ja käyttötarkoitukseen. Ostamalla paketin saat lisäksi käyttöösi laajan säännöllisesti päivittyvän ”BONUSMATERIAALI -OSION”, jonne kootaan videoita harjoituksien organisoinnista, luisteluharjoitteiden hidastuksista, pieleen menneistä otoksista ja muusta behind the scenes -osastosta. Takuuvarmaa toimintaa, viihdyttävää ja mielenkiintoista!

Kesto

Yli 2 tuntia

Valmennuksia

8 kpl

Hinta

59,90 € / 3 kk

Verkkovalmennuksen sisältö

 • Analyysi

  Käymme videoissa läpi luistelun eri osa-alueitten teknisiä tavoitteita ja vaatimuksia, jotta pelaajat ymmärtävät mitä luistelutekniikan parantamisessa on otettava huomioon missäkin vaiheessa.

 • Treeniohjeet

  Videot sisältävät yksityiskohtaiset ohjeet luisteluharjoitteisiin ja antavat hyvät valmiudet toteuttaa treeniä omatoimisesti.

 • Harjoitteet

  Harjoitteet ovat vuosien kokemuksella hyväksi havaittuja, monipuolisia sekä tehokkaita. Ne kehittävät pelaajan luistelutaitoa optimaalisella tavalla.

Paketti sisältää seuraavat kahdeksan valmennusta sekä lisänä bonusmateriaalit!

 • Räjähtävä lähtö

  Valmennus opastaa sinulle räjähtävän lähdön perusperiaatteet.

  Valmennuksessa käydään läpi, mitkä asiat ovat kaikkein tärkeimpiä, kun halutaan liikkeelle mahdollisimman nopeasti ja kerromme harjoitteet tavoitteen saavuttamiseksi. Lisäksi käymme läpi eri lähtötapojen tekniset vaatimukset luistelun osalta. Valmennuksen videot sisältävät hidastuksia, joissa optimaaliset nivelkulmat näkyvät ja annamme vinkkejä nopeusharjoittelun toteuttamiseen jäällä. Käymme myös läpi jäällä toteutettavia treeniin valmistavia lämmittelyrutiineita, jotka valmistavat luistelulihaksia räjähtäviin suorituksiin. Valmennus sisältää valmiin treenipohjan, jota pelaajat/valmentajat voivat käyttää ja soveltaa nopeustreenin toteuttamiseen jäällä.

 • Teränkäyttö 1

  Teränkäyttöharjoitteita pelaajien ja valmentajien käytettäväksi

  Harjoitteet on luokiteltu kolmeen eri kategoriaan vaikeustason mukaan ja niistä löytyy haastetta aloittelevasta junioripelaajasta rutinoituneeseen ammattilaiseen asti. Tämän patteriston harjoitteita toteuttamalla oma teränkäyttötaitosi paranee takuuvarmasti ja saat luisteluusi taloudellisuutta ja pehmeää tatsia. Paketti toimii loistavana apuna kaikentasoisille pelaajille luistelutaidon kehittämiseen.

 • Teränkäyttö 2

  Pehmeää luistelutatsia

  Tämä videopaketti sisältää kattavan patteriston teränkäyttöharjoitteita pelaajien ja valmentajien käytettäväksi. Harjoitteet on luokiteltu kolmeen eri kategoriaan vaikeustason mukaan ja niistä löytyy haastetta aloittelevasta junioripelaajasta rutinoituneeseen ammattilaiseen asti. Tämän patteriston harjoitteita toteuttamalla oma teränkäyttötaitosi paranee takuuvarmasti ja saat luisteluusi taloudellisuutta ja pehmeää tatsia. Paketti toimii loistavana apuna kaikentasoisille pelaajille luistelutaidon kehittämiseen.

 • Suora luistelu

  Valmennuksessa keskitymme suoran luistelun teknisiin yksityiskohtiin

  Perehdymme optimaaliseen luistelutekniikkaan ja käymme läpi miten liikumme mahdollisimman suoraan, kovaa ja taloudellisesti.

 • Jarrutukset

  Valmennuksessa käymme läpi kaikki erilaiset jarrutustavat, joita kiekkoilija tarvitsee

  Erityisesti nuorempien junioreiden on syytä tsekata nämä tekniikat läpi, koska erilaiset jarrutukset eri asennoissa ulko- ja sisäterällä luovat perustan myös monipuolisen teränkäytön oppimiselle.

 • Käännökset ja suunnanmuutokset

  Valmennus sisältää erilaisia käännöksiä ja suunnanmuutoksia tukevia harjoitteita

  Käymme läpi tehokkaimmat tavat kääntyä erilaisissa luisteluvauhdeissa ja opetamme tehokkaita tekniikoita luistelusuunnan muuttamiseen. Annamme vinkkejä oikeisiin suoritusteknisiin asioihin ja vinkkejä miten tekniikoita voi soveltaa pelitilanteessa

 • Kaarreluistelu etuperin

  Valmennuksessa käymme läpi etuperin tapahtuvan kaarreluistelun tärkeimmät periaatteet

  Miten kääntösäde vaikuttaa luistelun tekniseen suoritukseen ja mitä asioita harjoittelussa kannattaa huomioida. Käymme läpi useita erilaisia harjoitteita, jotka tukevat kaarreluistelun oppimista ja tehokkaan luistelutekniikan kehittämistä.

 • Takaperinluistelu

  Valmennuksessa käymme läpi takaperinluistelun, sekä takaperin kaarreluistelun teknisiä yksityiskohtia

  Opetamme parhaat tavat vauhdin säilyttämiseen ja sujuvaan liikkumiseen.

Aloita nyt harjoittelu | 59,90 € / 3 kk

Kaikki valmennukset -paketti | Kesto Yli 2 tuntia | Videoita 8 kpl